Vepřový bok bez kosti cca 1 kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Vepřový bok nebo také bůček je výsekový kus masa prorostlý tukem. Táhne se od krku až k pupku. Pro svůj vysoký podíl tučného masa se řadí mezi nejchutnější a nejšťavnatější části vepřového masa.
Vhodné na pečení, uzení, grilování, výrobu rolád. Hodí se také na tučnější výpečky (se zelím a knedlíkem) a také na výrobu škvarků.
Skladování: Maso skladujte při teplotě 0 až +3°C. Po otevření ihned spotřebujte.
Maso si vytáhněte z lednice a nechejte ho na pokojovou teplotu (přibližně hodinu vytáhlé). Poté s masem začněte nějaké přípravy.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Složení: Vepřové maso - vepřový bok bez kosti
Distributor:
From Czech s.r.o.
Vodňanská 1018/10
370 11 České Budějovice
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Záruka: | Trvanlivost cca 12 dní |
Hmotnost: | 1 kg |
Rozdělení vepřového masa: | Žebra, bok a koleno |
Vlastní chov: | Ano |
Vlastní porážka: | Ano |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.