Plec vepřová bez kosti cca 1 kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Vepřovou plec (ramínko) dělíme na velkou, kulatou, plochou a plátek. Maso je hrubě vláknité a šlachovité a jeho povrch kryje tuková blána.
Hodí se na výrobu guláše, segedínu, na pečení a dušení (např. na kmíně, na houbách, na zelenině). Oproti krkovici nebo kýtě vyžaduje delší tepelnou úpravu. V mleté podobě z plece můžeme připravit karbanátky nebosekanou. Výborná je také uzená a využívá se i k přípravě dušené šunky.
Skladování: Maso skladujte při teplotě 0 až +3°C. Po otevření ihned spotřebujte.
Maso si vytáhněte z lednice a nechejte ho na pokojovou teplotu (přibližně hodinu vytáhlé). Poté s masem začněte nějaké přípravy.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Složení: Vepřové maso - Plec vepřová
Distributor:
From Czech s.r.o.
Vodňanská 1018/10
370 11 České Budějovice
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Záruka: | Trvanlivost cca 12 dní |
Hmotnost: | 1 kg |
Rozdělení vepřového masa: | Kýta a plec |
Vlastní chov: | Ano |
Vlastní porážka: | Ano |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.