Krůtí půlka cca 3,5 kg

Rozvoz ČB do 5 km Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti cca
649 Kč / balení 185,43 Kč / 1 kg
Objednávky do neděle
Možnosti doručení
  • Čerstvá drůbež každé úterý a čtvrtek
  • Rezervaci masa připravujeme na míru  a co nejčerstvější
  • Objednávat ideálně 2 dny předem
  • Napsat do poznámky datum osobního vyzvednutí

PiktogramyZáruka čerstvostiChlazenéPro sportovce Farmářské

Detailní informace

Detailní popis produktu


Je pro vás celá krůta velké sousto? Objednejte si jí půlku! 

Naše maso pochází z moravských farem a my garantujeme jeho kvalitu. Krůtí maso je jemnější chuti než maso krocana. 

Ať už zvolíte jakýkoliv recept, tady máte od nás pár tipů jak na pečenou krůtu:

  • osušenou krůtu nasolte již 24 hodin předem směsí smíchanou z půlky šálku soli a 1 lžící prášku do pečiva (určitě vám trochu zbude)
  • nechte ji překrytou alobalem a nasolenou odpočívat 24 hodin v ledničce (jestli se vám tam vleze)
  • krůtu pečte pomalu, začněte na 150 °C cca 4 hodiny
  • místa, která by se mohla rychleji spálit, přikryjte během pečení alobalem (konce křídel, vrchní část stehen)
  • po upečení nechte krůtu cca 30 minut odpočívat (zakrytou alobalem) - šťáva se rovnoměrně rozloží
  • pokud se vám na závěr pečení zdá kůže málo křupavá, zapněte troubu na maximální teploty, dokud není kůže upečená dozlatova

Skladování: 0 až +4°C

Třída: A

Hmotnost: cca 500g

Trvanlivost: 6 dní

Země původu: ČR
                

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.


Složení: Krůtí maso

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERSTVÉ
Záruka: Trvanlivost 6 dní
Hmotnost: 3.5 kg
Rozdělení drůbežího masa: Krůtí prsa
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: