Krůtí půlka cca 3,5 kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Je pro vás celá krůta velké sousto? Objednejte si jí půlku!
Naše maso pochází z moravských farem a my garantujeme jeho kvalitu. Krůtí maso je jemnější chuti než maso krocana.
Ať už zvolíte jakýkoliv recept, tady máte od nás pár tipů jak na pečenou krůtu:
- osušenou krůtu nasolte již 24 hodin předem směsí smíchanou z půlky šálku soli a 1 lžící prášku do pečiva (určitě vám trochu zbude)
- nechte ji překrytou alobalem a nasolenou odpočívat 24 hodin v ledničce (jestli se vám tam vleze)
- krůtu pečte pomalu, začněte na 150 °C cca 4 hodiny
- místa, která by se mohla rychleji spálit, přikryjte během pečení alobalem (konce křídel, vrchní část stehen)
- po upečení nechte krůtu cca 30 minut odpočívat (zakrytou alobalem) - šťáva se rovnoměrně rozloží
- pokud se vám na závěr pečení zdá kůže málo křupavá, zapněte troubu na maximální teploty, dokud není kůže upečená dozlatova
Skladování: 0 až +4°C
Třída: A
Hmotnost: cca 500g
Trvanlivost: 6 dní
Země původu: ČR
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Složení: Krůtí maso
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Záruka: | Trvanlivost 6 dní |
Hmotnost: | 3.5 kg |
Rozdělení drůbežího masa: | Krůtí prsa |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.