Krůtí křídlo celé cca 500 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Z krůtích křídel připravíte úžasný silný vývar. Maso, které lehce po uvaření oddělíte od kostí, pak můžete použít do polévky nebo z něj připravit rizoto. Výborné je také jako základ masové pomazánky s majonézou a hořčicí.
Klasickou českou úpravou jsou pečená křídla se zelím a knedlíky. Křídla osolte, okmínujte a pečte spolu s česnekem. Před pečením je můžete protkat nudličkami slaniny, slaninou obalit nebo jen péci na vyškvařené slanině či másle. Pečeme klasickým způsobem za občasného polévání výpekem a podlévání teplou vodou.
V letních sezóně je můžete využít jako příjemnou změnu při grilování. Nebojte se marinovat s kořením, krůtí maso přímo volá po výrazném doplňku. Díky marinování také změkne poměrně tvrdá povrchová kůže a křídla jsou dříve měkká. Grilovaná křídla často můžete potkat v receptech asijské kuchyně.
Pokud se je rozhodnete péct, můžete je doplnit hříbky, kořenovou zeleninou a nezapomeňte na dobré koření.
Očištěná křídla je nejlepší v kloubech naříznout, aby se tvar narovnal. Obě části tak zůstanou při tepelné úpravě stejně propečené.
Krůtí křídla vám nabízíme celé bez tzv.špičky, která pro kuchyňskou úpravu nehodí.
Skladování: 0 až +4°C
Třída: A
Hmotnost: cca 500g
Trvanlivost: 6 dní
Země původu: ČR
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Složení: Krůtí maso
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Záruka: | Trvanlivost 6 dní |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Rozdělení drůbežího masa: | Krůtí prsa |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.