Kapr obecný filet mrazený, bez kosti, vakuovaný cca 350 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Prořezávání svalových kůstek
Při zpracování kapřích filet se používá speciální technologie prořezávání svalových kůstek, pomocí které se dosahuje rozrušení kůstek v mase kapra, na pro člověka nerozpoznatelnou velikost. Prořezávání se provádí strojově do takové hloubky, aby filet zůstal soudržný. Rozrušené svalové kůstky se při další tepelné úpravě filetů rozpečou.
Vakuum cyprinus carpio
Výrobky z ryb mražené. Určeno k tepelné úpravě.
Způsob produkce: chov
Oblast odlovu: Česká Republika
Lovné zařízení: nevody
Uchování u spotřebitele: při -18°C a nebo nižší. Minimální trvanlivost při -12°C 30 dní, pří -6°C 14 dní.
Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
531 kJ/127 kCal |
Tuky | 5,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,1 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny |
18 g |
Sůl |
0,12 g |
Složení: Rybí maso
Výrobce: Blatenská ryba spol. s r.o. Na Příkopech 747, 388 01 Blatná
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mražené ryby |
---|---|
Záruka: | 5 dní |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Druh ryby: | Kapr |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Společnost produkuje sladkovodní tržní ryby (především kapry) v objemu cca 800 tun pro tuzemský i zahraniční trh. Přírodní podmínky v jedné z nejčistších oblastí v Čechách, využití přirozené rybniční potravy a dlouholeté zkušenosti a tradice jsou základem pro vysokou kvalitu a vynikající chuť našich ryb, ale i pro udržení nízkých výrobních nákladů a tím příznivé ceny pro zákazníky.