Jablko+řepa 5 L
Detailní popis produktu
Šťáva z červené řepy má spoustu léčivých účinků: Obsahuje významné množství draslíku a železa, dále sodík, vápník, hořčík, křemík, selen, měď, fluor, kobalt, vanad, lithium, jód, cesium a rubidium – vše v optimálních dávkách. Řepa obsahuje vitamíny skupiny B (kyselinu listovou, cholin), vitamin H (biotin) a provitamin A, méně vitamín C, flavonoidy, temně rudý betain ( po konzumaci řepy způsobuje neškodné zbarvení moči do červena, strhává s sebou toxiny, je antioxidant), organické kyseliny – jablečnou, vinnou, šťavelovou a citrónovou, vlákninu pektin (stimuluje peristaltiku střev a čistí je od jedovatých usazenin), aminokyseliny (asparagin, glutamin – pro metabolismus mozku), cyklické deriváty aminokyselin – betakyaniny (betanin), betalainy, triterpenoidní saponiny látky glykosidické povahy, které ve vodě pění. Velmi důležitý je obsah antokyanových barviv (protinádorový účinek).
Poměr: Jablko 80% - řepa 20%
Trvanlivost: 1 rok od výroby při skladování do 10°C.
Skladování: Po otevření uchovávejte krabici ve výčepní poloze a spotřebujte do 4 týdnů.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mošty |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Příchuť: | Jablko+řepa |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.